Lillehammer

Kylling Bru / Norge / Ditt arrangement starter allerede på stasjonen / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter / Togcharter.no
Ingress bilde 0

Lillehammer

Lillehammer – porten til Gudbrandsdalen!

Lillehammer kan by på det meste. Her finnes aktiviteter for alle som er opptatt av å finne spennende og meningsfylte aktiviteter for både seg selv, bedriften eller gruppen. Ikke minst er bob-bakken svært ettertraktet, og man kan teste ut adrenalin-nivået ved å suse ned bakken i 100 km/t. Fra Lillehammer er det dessuten kort vei til en rekke andre spennende mål. For eksempel Maihaugen rett utenfor byen. Litt lenger nord ligger også Hunderfossen Familie- og Opplevelsespark. Hele 300 000 mennesker gjester årlig parken, og parkens beliggenhet rett ved Gudbrandsdalens port gir et riktig miljø for både troll, kongsgårder og eventyrfigurer. Det store sittende trollet er hele 14 meter høyt. Her finnes Il Tempo Gigante, Perpetuum Mobile, Eventyrkinoen, Supervideografen, Eventyrgrotta og masse annet. Rett ved siden av ligger Norsk Veimuseum og Norsk Kjøretøymuseum. Her kan man oppleve hvordan mennesker til ulike tider har forholdt seg til samferdsel og kommunikasjon. I den faste utstillingen kan besøkende vandre på stier og bruer gjennom vegens historie. Museumsbygget rommer også en større samling kjøretøyer. I friluftsmuseet kan besøkende rusle på det 300 mål store området og oppleve spennende maskiner, bruer og vegmiljøer. Også Hafjell er en del av nærområdet til Lillehammer med sine fantastiske skimuligheter vinterstid.

Togcharter.no legger gjerne opp en begivenhetsrik tur med tog til Lillehammer-regionen med tog, aktiviteter, overnatting og alt som skal til for at gruppen skal få minnerike opplevelser som ikke glemmes så lett.

Eller hva med å oppleve Skiblander, en ekte hjuldamper på veien fra Gjøvik til Hamar?