Göteborg

Kylling Bru / Norge / Ditt arrangement starter allerede på stasjonen / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter / Togcharter.no
Ingress bilde 0

Göteborg

Ditt nærmeste utland

Gøteborg ligger bare 3,5 timer med tog fra Oslo og er Nordens femte største by med en over halv million innbyggere.

Om du har lyst på et spennende arrangement litt utenom det vanlige kan du reise gjennom Moss, Sarpsborg og Halden i et tog pyntet i ditt valgfrie tema!

Hva med et «disco-tog» der alle kler seg ut i kostymer, egen DJ i toget, og vi ender opp på party i en av Gøteborgs kule boutique hotell?

Eller hva med et vitenskaps tema, der arrangementet forsetter på Nordens største vitenskapsmuseum på over 8000 kvadratmeter? Er du glad i Volvo og bilhistorie kan vi for eksempel legge ditt arrangement på det store Volvo museet med bilutstilling som bakteppe?

Hva med å gjøre toget om til «gangstertog» og fortsette festen på Casino Cosmopol? Her kan vi lage pokerevent, dinnershow og mye annet i et staselig bygg fra 1800-tallet som tilbyr 42 spillbord og 342 spillautomater.

I Gøteborg er det også mulig å lage et tema rundt øl. Vi kan lage ølsmaking på toget, og så fortsetter vi på «Ølrepubliken» som tilbyr 32 forskjellige typer øl på fat og 200 på flaske.

Med kanalbåten «Paddan» kan du oppleve byens historie fra vannet i de trange kanalene mens du nyter et måltid eller bare en forfriskning ombord.

Byen har også veldig gode shoppingmuligheter og spennende kulturtilbud for en hver smak. Gå deg vill i smaksprøver på matmarkedet i suluhallen, eller kombiner ditt arrangement med en av de store festivalene i byen?

Vi kan leie hele Liseberg med berg og dalbane, karuseller og radiobiler – om ditt arrangement er stor nok.

Og en ting til: Vi har tilslutningsmuligheter fra Gøteborg til resten av Sverige: 

Vi kan for eksempel chartre «Det blå toget» fra Gøteborg. Klassiske, vakre vogner fra 60-tallet, restaurantvogn med hvite duker der maten serveres ved bordet av eget kjøkken om bord. Barvogn med piano på toget gir alltid god stemning før vi setter kursen mot Stockholm med tog.