Leie tog

Ta din bedrift til neste nivå!

Best på togreiser / Leie tog / Transport med tog / Togreiser for bedrifter / Bærekraftig firmatur / Konferanse på tog // Togcharter.no
Ingress bilde 0
Ingress bilde 1
Ingress bilde 2
Ingress bilde 3

Fordelene med tog

Mens andre er på vei til flyplassen i en buss, sitter dere allerede og er godt i gang med konferansen og kan fortsette med videre arbeid eller lunsj/middag når dere kommer frem til hotellet. Hele opplegget blir mye mer effektivt, og det er spennende å forsøke noe nytt istedenfor å lage den samme, gamle samlingen som man alltid har gjennomført. Vi hjelper dere med valg av togmateriell som passer til deres opplegg og destinasjon. Hos oss sitter et kunnskapsrikt team med spisskunnskap om jernbanedrift som gleder seg til å legge opp deres neste tur!

 

Under kan du se noen av togene vi kan tilby.

Type 69 Tog / Leie tog / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter.no

Motorvognsett type 69

En svært vanlig togtype på Østlandet, og en av Vys gode slitere gjennom årene. Med sine ca 190 seter byr også disse togene på mange muligheter innen charter-segmentet.

Les mer
Type 70 Tog / Leie tog / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter.no

Motorvognsett type 70

Dette togsettet er mest benyttet som regiontog på Østlandet og har 233/238 seter. Et noe eldre togsett, men er likevel strålende til ulike charter-oppdrag.

Les mer
Type 73 Tog / Leie tog / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter.no

Motorvognsett type 73

Disse togsettene finner du gjerne på Østfoldbanen, og på vei til Gøteborg. Med sine 204 sitteplasser byr de på en rekke muligheter for større grupper.

Les mer
Type 74 og 75 Tog / Leie tog / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter.no

Motorvognsett Type 74 og 75

Dette er Vys vanligste togtype, og du finner dem ofte i lokal- og intercitytrafikken. Med sine 240 eller  295 sitteplasser byr togene på en rekke spennende løsninger for chartertog.

Les mer
Type B7 Tog / Leie tog / Best på togreiser / Eventyr på skinner / Togcharter.no

Togvogn type B7

Denne passasjervognen finner du i f. eks. Bergenstogene. Vognene gir en svært behagelig reiseopplevelse, og i en gruppe- eller chartersammenheng er den perfekt. Disse vognene tilbys hovedsakelig for gruppereiser i rutegående tog.

Les mer